Oració del Papa Francesc per un món més fratern i més sostenible

Foto: Josep Maria.

Déu amorós, creador del cel, de la terra i de tot el que contenen.
Obriu les nostres mentalitats i toqueu els nostres cors, perquè puguem ser part de la creació, el vostre regal.

Feu-vos present per als necessitats en aquests temps difícils, especialment per als més pobres i vulnerables.
Ajudeu-nos a mostrar una solidaritat creativa per fer front a les conseqüències d'aquesta pandèmia global.
Feu-nos valents per acceptar els canvis realitzats en ordre al bé comú.
Ara més que mai, que puguem sentir que tots estem interconnectats i interdependents. 

Feu-nos capaços d'escoltar i respondre el clam de la terra i el crit dels pobres. Que els sofriments actuals siguin els dolors de part d'un món més fratern i més sostenible.

Sota la mirada amorosa de Maria Auxiliadora, us ho demanem per Crist Senyor nostre. Amén.El Papa Francesc va anunciar un Any Laudato si' del 24 de maig de 2020 al 24 de maig de 2021 clamant per "un món més fratern i més sostenible".

En el 5è aniversari de la publicació de la seva Encíclica social i ecològica, Laudato si', després d'una setmana d'agraïda commemoració, s'inicia ara un any per a reflexionar sobre la seva encíclica i la cura de la Creació. El Papa dóna tres recomanacions: una "ecologia integral" i "un món més fratern i més sostenible". "Una ecologia integral implica dedicar una mica de temps a redescobrir la serena harmonia amb la creació", va dir el Papa a la pregària del Regina Coeli de la festa de l'Ascensió. Després va convidar a reflexionar sobre el nostre estil de vida i els nostres ideals. També va demanar "contemplar el Creador, que viu entre nosaltres i en el que ens envolta.

"Convido totes les persones de bona voluntat a unir-se a nosaltres per cuidar la nostra casa comuna i els nostres germans i germanes més fràgils".

Maria Auxiliadora.
El Papa ha posat aquest any que comença el 24 de maig, festa de Maria Auxiliadora, sota la mirada amorosa de la Mare de Déu. Foto: elmira.es.

Comentaris