Oració a la beata Guadalupe Ortiz de Landázuri

Guadalupe Ortiz de Landázuri va néixer a Madrid, Espanya, el 12 de desembre del 1916 , festa de la Mare de Déu de Guadalupe, i va morir a Pamplona, amb fama de santedat, el 16 de juliol de de 1975. El 18 de maig de 2019 va ser proclamada beata a Madrid. Va ser doctora química i investigadora. Entre altres coses, va portar el missatge de l'Opus Dei a Mèxic. El Papa Francesc l'ha posada com a exemple de "santedat de la normalitat". La seva memòria es celebra el 18 de maig, data de la seva primera comunió.
Clica aquí per a llegir una breu biografia.

Déu Pare, concediu-me per intercessió de la beata Guadalupe, que sàpiga fer com ella el treball ordinari amb amor, i encomanar la fe i l'alegria a totes les persones que m'envolten perquè moltes més us coneguin i us estimin. 
Digneu-vos atorgar la canonització de la beata Guadalupe, i concediu-me, per la seva intercessió, el favor que us demano... (demaneu). Amén.



Clica aquí per a l'oració i l'estampa en castellà.

Quadre de la beata Guadalupe a l'església del "Caballero de Gracia" de Madrid on es veneren les seves restes mortals. Pintat per Ignacio Valdés. Es poden veure aparells de laboratori per la seva professió química i un llibre titulat "Aprite le finestre". És el títol d'una cançó italiana que li agradava a sant Josepmaria i que deia que li agradaria que li cantessin quan es morís. La lletra diu "Obriu la finestra al sol naixent, és primavera, festa de l'amor".

.

Comentaris