Oració a sant Joan Pau II


Oh Sant Joan Pau, des de la finestra del Cel dóna'ns la teva benedicció!

Beneeix l'Església, que tu has estimat, servit, i guiat, animant-la a caminar amb coratge pels camins del món per portar Jesús a tots i tots a Jesús.

Beneeix els joves, que han estat la teva gran passió. Concedeix-los tornar a somniar, tornar a mirar cap a dalt per trobar la llum que il·lumina els camins de la vida a la terra.

Beneeix les famílies, ¡beneeix cada família!
Tu ens adverties de l'assalt de satanàs contra aquesta preciosa i indispensable guspireta de Cel, que Déu va encendre sobre la terra. Sant Joan Pau, amb la teva oració protegeix les famílies i cada vida que brolla en la família.

Prega pel món sencer, encara marcat per tensions, guerres i injustícies. Tu et vas oposar a la guerra invocant el diàleg i sembrant l'amor: prega per nosaltres, perquè siguem incansables sembradors de pau.

Oh Sant Joan Pau, des de la finestra del Cel, on et veiem al costat de Maria, fes baixar sobre tots nosaltres la benedicció de Déu. Amén.

7 de novembre de 1982. Joan Pau II a Montserrat.

Oració al beat Joan Pau II

Oh Déu, ric en misericòrdia,
que heu volgut que el beat Joan Pau II, papa,
guiés tota la vostra Església,
us demanem que, instruïts pels seus ensenyaments,
ens concediu obrir confiadament els nostres cors
a la gràcia salvadora de Crist, únic redemptor de l'home.Oració d'abans de la beatificació

Oh Trinitat Santa, Us donem gràcies per haver concedit a l'Església el Papa Joan Pau II i perquè en ell heu reflectit la tendresa de la vostra paternitat, la glòria de la creu de Crist i l’esplendor de l’Esperit d'amor. Ell, confiant totalment en la vostra infinita misericòrdia i en la intercessió maternal de Maria, ens ha mostrat una imatge viva de Jesús Bon Pastor, indicant-nos la santedat, alt grau de la vida cristiana ordinària, com a camí per assolir la comunió amb Vós.
Concediu-nos, per la seva intercessió, i si és la Vostra voluntat el favor que implorem, amb l’esperança que sigui inclòs aviat en el nombre dels vostres sants. Amén.


Comentaris