El Papa Francesc ens proposa de com resar el Rosari en el Mes de Maig i unes oracions finals

Mes de Maig, mes de Maria.
Mare de Déu del Cos. Montagut (Garrotxa)
Estimats germans i germanes: S'aproxima el mes de maig, mes en què el poble de Déu manifesta amb particular intensitat el seu amor i devoció a la Mare de Déu. En aquest mes, és tradició resar el rosari a casa, amb la família. Les restriccions de la pandèmia ens han “obligat” a valorar aquesta dimensió domèstica, també des d'un punt de vista espiritual.

Foto: Vatican Media

Per això, he pensat proposar-los que redescobrim la bellesa de resar el rosari a casa durant el mes de maig. Vostès poden triar, segons la situació, resar-lo junts o de manera personal, apreciant tot el que té de bo ambdues possibilitats. Però, en qualsevol cas, hi ha un secret per fer-lo: la senzillesa; i és fàcil trobar, fins i tot a internet, bons esquemes d'oració per seguir.

A més, els ofereixo dos textos d'oracions a la Mare de Déu que poden recitar al final del rosari, i que jo mateix diré durant el mes de maig, unit espiritualment a vostès. Els adjunto a aquesta carta perquè estiguin a la disposició de tothom.

Benvolguts germans i germanes: Contemplar plegats el rostre de Crist amb el cor de Maria, la nostra Mare, ens unirà encara més com a família espiritual i ens ajudarà a superar aquesta prova. Resaré per vostès, especialment per aquells que més sofreixen, i vostès, si us plau, resin per mi. Els ho agraeixo i els beneeixo de tot cor.

Roma, Sant Joan del Laterà, 25 d'abril del 2020. Festa de sant Marc, evangelista. 
Francesc




Comentaris