Visita espiritual a la Mare de Déu de la Cisa. Premià de Dalt (Maresme, Barcelona).

VISITA ESPIRITUAL A LA MARE DE DÉU DE LA CISA
Patrona de l'Arxiprestat de la Cisa


Del Maresme sou l'ESTEL
de Premià la FONT que encisa,
deu-nos AIGUA i LLUM del cel
VERGE i MARE de La Cisa

Santuari de la Cisa

1. Déu vos salve Maria, ESTEL en la fosca de la nit del món. Guieu-nos a través del mar de la vida fins la terra nova i el cel nou promesos per Déu. Déu vos salve Maria.

2. Déu vos salve Maria, FONT cristal·lina i abundosa. Concediu als nostres pobles de mantenir la netedat de costums, i salvar-se de l'esterilitat i buidor del materialisme. Déu vos salve Maria.

3. Déu vos salve Maria, el vostre Fill va dir: "si algú té set que vingui a Mi i begui". Intercediu perquè ens sadolli l'AIGUA viva que és l'Esperit Sant del vostre Fil, i puguem fer joiosament el nostre camí amb l'esperança posada en Déu i en comunió amb els germans. Déu vos salve Maria.

4. Déu vos salve Maria, el vostre Fill és la LLUM del món. Pregueu per nosaltres, perquè la paraula de Jesús aclareixi els nostres dubtes, il·lumini el nostre pensament i el nostre cor, i ens guiï pel camí de la fe. Déu vos salve Maria.

5. Déu vos salve Maria, VERGE i MARE de La Cisa. Mostreu que sou la nostra Mare i vetlleu, des del vostre santuari, les famílies i els pobles del Maresme que teniu encomanats. Déu vos salve Maria.

Glòria al Pare, al Fill i a l'Esperit Sant.
Mare de Déu de La Cisa, pregueu per nosaltres!

Mare de Déu de la Cisa

Petit retaule obrat als "Tallers Santgenís" de Barcelona, als peus del cambril, que reprodueix en alt relleu l'escena miraculosa d'un toro que troba la Mare de Déu de la Cisa.
Fotos: Josep Maria.



Comentaris