20 d'octubre: Sant Corneli.
21 d'octubre: Santa Úrsula. 22 d'octubre: Sant Joan Pau II. 24 d'octubre: Sant Martirià. Sant Antoni Ma. Claret. 25 d'octubre: Mare de Déu del Collell. Sant Bernat Calvó. 26 d'octubre: Sants Llucià i Marcià. 28 d'octubre: Sant Judes Tadeu. 29 d'octubre: Sant Narcís.
OCTUBRE: Mes del Rosari.

dimecres, 25 de juny de 2014

Oració per la família

Feu, Senyor, que a casa nostra, en la nostra família... es practiqui el respecte, la tolerància i el perdó... Que els nostres llavis pronunciïn sovint el vostre nom.

Que ens mirem als ulls i que les nostres mirades, com la vostra, siguin mirades netes i plenes de comprensió.

Feu, Senyor, que a la nostra família ningú es senti sol, ni indiferent, ni abatut... que els problemes dels altres no siguin ignorats sinó compartits.

Que mai ens asseguem a la taula sense haver realitzat abans un gest solidari... que el menjar sigui moment de trobada i de pregària...

Que cada nit mereixem el descans, reconciliem el son i tinguem pau al nostre cor.

Senyor, que a casa nostra el més feble sigui el centre d'atenció, que al més petit i al més vell li donem el millor... que mai tinguem por, perquè sabem que Vós ens acompanyeu i que us donem gràcies, Senyor,  pel do meravellós de la vida.

Feu, Senyor, que la nostra llar sigui sempre lloc d'acollida, com ho va ser per a Vós la casa dels vostres amics de Betània...

Senyor, a cada un de nosaltres ens encomaneu una missió... us demanem que, quan ens crideu, escoltem la vostra veu, que us seguim i siguem en el món testimonis del vostre amor. Amén.

Oració extreta del llibret "Ens casem!: Guia per a agents de pastoral i promesos", de Daniel Valera i José A. García. Ed. Familia de Jesus.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada