Un bon llibre de la Mare de Déu per regalar pel Nadal


Està a punt de sortir a la venda un nou llibre d'Àngel Rodríguez Vilagran
365 dies amb Maria, de l'editorial Claret.
Dedicat a la Mare de Déu, és un llibre que permet estar cada dia en contacte amb advocacions de la Mare de Déu que es veneren en les diòcesis amb seu a Catalunya.

El proper dilluns dia 21 de desembre, a les 18.30h, es podrà seguir la presentació del llibre per youtube en aquest enllaç i des d'on es podrà veure també en diferit.


Tal com explica l'autor, a part de la història, llegendes, descripció de la imatge, els seus atributs i de curiositats, s'ha inclòs un petit fragment dels goigs de l'advocació conservant l'ortografia en que varen ser escrits. També cites marianes, refranys i dites populars relacionats amb la Mare de Déu a mode de florilegi i de paremiologia mariana.
Les fotos de les marededéus que hi surten intenten representar les més característiques de les comarques de Catalunya, de les del nord de Castelló de la Plana, de les del Principat d'Andorra i la Catalunya Nord.

Quina bona contribució que serà aquest llibre per estimar més a la Mare de Déu en tantes formes de pietat popular que hi ha a Catalunya. 
Gràcies Àngel!


Comentaris