Oració de santa Teresa de l'Infant Jesús per a les vocacions sacerdotals


Oh Jesús, que has instituït el ministeri sacerdotal per a continuar a la terra l'obra divina de salvar les ànimes, protegeix els teus sacerdots en el refugi del teu Sagrat Cor.
Guarda immaculades les seves mans consagrades que cada dia toquen el teu Cos sagrat i conserva purs els seus llavis tenyits amb la teva preciosa Sang.
Fes que els seus cors marcats amb el sublim segell del sacerdoci es conservin purs i no permetis que els contamini l'esperit del món.
Augmenta el nombre dels teus apòstols i que el teu sant amor els protegeixi de tots els perills. Beneeix els seus treballs, els seus cansaments i com a fruit del seu apostolat fes que aconsegueixin la salvació de moltes ànimes. Que aquestes siguin el seu consol aquí a la terra i la seva corona eterna en el cel. Amén.

—Traducció pròpia d'una estampa en castellà—

---
Que no es perdi cap vocació...
CARF. Des de l'any 1989 fa d'enllaç entre milers de persones generoses que estan disposades a contribuir econòmicament, amb beques d'estudi perquè sacerdots i seminaristes de tot el món puguin rebre una bona preparació teològica, humana i espiritual. Més de 800 bisbes dels cinc continents sol·liciten cada any places a les diverses facultats i ajudes a l'estudi pels seus candidats.
En aquest enllaç pots informar-te millor i col·laborar...


Comentaris