Consagració a la Mare de Déu del poble d'Arbúcies (La Selva, Girona).

CINQUÈ ANIVERSARI DE LA CONSAGRACIÓ DEL POBLE A LA VERGE MARIA. VOT DE POBLE. PREGÀRIA A LA VERGE SANTÍSSIMA DEMANANT UNA ESPECIAL INTERCESSIÓ PER LES FAMÍLIES DEL POBLE D'ARBÚCIES.

Mare de Déu de la Pietat. Arbúcies.
Foto: Josep Maria

Aquesta parròquia que us ha tingut sempre present, des Santa M. Lliors, a la Capella de la Pietat, fins a la Capella del Carme, acut a vós, avui, com a Mare protectora a demanar-vos intercessió per tots els que habiten a aquesta Vila d'Arbúcies (tant els que ja han nascut com els que han vingut), perquè vós sou mare de tots.

Acolliu-nos amb el vostre amor maternal a tots els arbuciencs, perquè ens sentim de debò que formem una única família, que vós com a Mare, llesqueu el pa de la protecció divina, com només vós sabeu fer perquè n'hi hagi per tothom. Feu que sentint-nos tots fills vostres, ajudeu a cada una de les famílies des dels més petits que s'obren a la vida fins els ancians que se'n van, perquè ningú se senti mai sol.

I vós seguiu llescant-nos el pa de la vida de l'amor i de l'amistat, perquè n'hi hagi per tothom. I així, seguim tots les petjades del vostre Fill Jesús, que ens va al davant; i que Sant Quirze i Santa Julita, els nostres patrons, intercedeixin especialment per les mares i la "mainadeta" de la població. Us ho demanem per Jesucrist Senyor nostre. Amén.


—Mn. Tomàs Pons i Caulús, en la Solemnitat de l'Anunciació del Senyor, el 25 de març de 2012—

.

Comentaris