Mes de juny: Sagrat Cor de Jesús.
22 de juny: sant Paulí de Nola. 24 de juny: sant Joan Baptista. 26 de juny: sant Josepmaria. 29 de juny: sant Pere i sant Pau. 30 de juny: sant Marçal.

diumenge, 13 de juliol de 2014

Salutació al Sagrat Cor de Jesús

Sagrat Cor a la Basílica de Santa Maria
de Vilafranca del Penedès
Cor sacratíssim de Jesús; jo voldria adorar-vos amb l'amor amb què us adoren els serafins; voldria abraçar-vos amb la puresa amb què us abracen les santes verges, i donar-vos les proves d'afecte que us donaren els màrtirs en oferir per Vós la sang.

O bon Jesús! o Rei de l'amor! Feu-nos despendre enterament de l'amor del món i de les seves vanitats, a fi que el nostre cor, a semblança del vostre, no senti altre amor que l'amor sant i noble a Déu Senyor Nostre; que l'amor pels demés homes, que l'amor a totes les creatures sia una derivació d'aquest amor a Déu, de manera que sapiguem complir aquell precepte fonamental d'estimar a Déu amb tot el nostre cor, amb tota la nostra ànima, amb totes les nostres forces, sobre totes les coses.

I com que Vós, o Cor sacratíssim del bon Jesús, sou l'exemplar i l'escola de l'amor; com que en les vostres amoroses flames s'ha d'encendre qui vulgui estimar a Déu com cal, a Vós acudim, i des del més íntim de la nostra ànima us saludem en memòria d'aquelles tres glorioses insígnies de què apareguéreu adornat, dirigint-vos les següents deprecacions i parenostres:


.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada