22 de juliol: santa Magdalena.
23 de juliol: santa Brígida - sant Ezequiel. 24 de juliol: santa Cristina. 25 de juliol: sant Jaume. 26 de juliol: sants Joaquim i Anna. 27 de juliol: sant Cugat - santes Juliana i Semproniana. 28 de juliol: sant Nazari. 29 de juliol: santa Marta - sant Llàtzer. 30 de juliol: sants Abdó i Sennén. 31 de juliol: sant Ignasi de Loiola.

dijous, 24 de maig de 2012

Visita espiritual a la Mare de Déu d'Esperança de l'ermita de Cruïlles (Baix Empordà, Girona)

Mare de Déu d'Esperança
de Cruïlles
Pel senyal de la santa Creu...
Preguem: Accepteu, Senyor, les ofrenes que us presentem en fer memòria de santa Maria, Mare de Déu; escolteu també les nostres pregàries, amb les quals volem agradar-vos i obtenir sempre l'auxili de la vostra gràcia. Per Crist Senyor nostre. Amén.

Deprecacions:

1. Verge d'Esperança, Vós que amb tant d'amor acolliu els vostres fills que vénen a visitar-vos en aquesta ermita, augmenteu en els nostres cors la fe, l'esperança i la caritat, perquè la nostra vida cristiana sigui cada dia més conforme a la del vostre Fill Jesús i glorifiquem més plenament la Santíssima Trinitat. Avemaria.

2. Verge d'Esperança, Vós que concediu tant favors als devots que vénen a honrar-vos a la vostra presència, ompliu-nos de confiança perquè acudim filialment a Vós en les nostres necessitats del cos i de l'ànima i siguem sembradors de pau i d'alegria en les llars i en el món en què vivim. Avemaria.

3. Verge d'Esperança, Vós que des d'aquesta ermita seguiu els passos dels vostres fills, atorgueu-nos que no ens descoratgem davant les dificultats de la vida diària, sinó que conservem la serenitat i la paciència, i siguem forts i ardorosos en la tasca de desvetllar l'afany de santedat i d'apostolat en els nostres amics i coneguts. Avemaria.

Preguem: Oh Déu, per l'anunci de l'Àngel, la Verge Immaculada rebé en el seu si la vostra Paraula inefable i, plena de l'Esperit Sant, va ser transformada en temple de la divinitat. Feu que, seguint el seu exemple, siguem capaços d'obeir amb senzillesa la vostra voluntat. Per Crist Senyor nostre. Amén.

Santa Maria, esperança nostra, esclava del Senyor i seu de la saviesa.
Pregueu per nosaltres.

Oracions extretes del llibre "Devocions marianes" de Mn. Joan Marqués i Suriñach
Ermita de la Mare de Déu de l'Esperança. Cruïlles
Santa Maria d'Esperança,
Mare de Déu i Mare nostra.
Vós que heu volgut establir la vostra estada
en aquesta acollidora ermita del terme de Cruïlles,
escolteu atentament la nostra pregària
i concediu-nos ben aviat allò que us
demanem amb confiança. (Resar 3 Avemaries)
Interior del Santuari de l'Esperança de Cruïlles
Imatge exterior de la Mare de Déu d'Esperança.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada