22 de juliol: santa Magdalena.
23 de juliol: santa Brígida - sant Ezequiel. 24 de juliol: santa Cristina. 25 de juliol: sant Jaume. 26 de juliol: sants Joaquim i Anna. 27 de juliol: sant Cugat - santes Juliana i Semproniana. 28 de juliol: sant Nazari. 29 de juliol: santa Marta - sant Llàtzer. 30 de juliol: sants Abdó i Sennén. 31 de juliol: sant Ignasi de Loiola.

dijous, 21 d’agost de 2014

Pregària a la Mare de Déu de Meritxell. Canillo (Andorra)

PREGÀRIA A LA MARE DE DÉU DE MERITXELL EN LA FESTA DE L'ASSUMPCIÓ DE LA MARE DE DÉU. 15 D'AGOST.

Feliç santa Maria de Meritxell, perquè has cregut, Déu ha cregut en la teva femineïtat.

Feliç santa Maria de Meritxell, perquè t'has fiat de la Paraula de Déu, l'acció de l'Esperit de Déu t'ha fecundat.

Feliç santa Maria de Meritxell, perquè has viscut en l'esperança, Déu ha posat a les teves mans la Promesa del Paradís.

Feliç santa Maria de Meritxell que has sabut esperar, nosaltres pobres, en un món d'immediateses, ens sentim reconfortats.

Feliç santa Maria de Meritxell, perquè t'has donat fent de la vida un servei, nosaltres necessitats ens arrecerem a la teva falda maternal.

Feliç santa Maria de Meritxell, perquè has acollit el goig més ple i el dolor més colpidor, creiem que en la creu del teu Fill, ens aculls a tots nosaltres.

Santa Maria de Meritxell ets feliç perquè has cantat el Magníficat de la vida la fe, l'esperança, el lliurament, l'acolliment, la presència de Déu aquí i ara;
que donant llum a la Llum t'has fet beneïda entre totes les dones.

Santa Maria de Meritxell, dona beneïda i feliç, ajuda'ns a tots nosaltres que et tenim per Confident a peregrinar pels teus camins de fe, d'esperança de lliurament generós, d'acolliment, que menen a la teva felicitat d'Assumpta al cel. Amén.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada