20 d'octubre: Sant Corneli.
21 d'octubre: Santa Úrsula. 22 d'octubre: Sant Joan Pau II. 24 d'octubre: Sant Martirià. Sant Antoni Ma. Claret. 25 d'octubre: Mare de Déu del Collell. Sant Bernat Calvó. 26 d'octubre: Sants Llucià i Marcià. 28 d'octubre: Sant Judes Tadeu. 29 d'octubre: Sant Narcís.
OCTUBRE: Mes del Rosari.

dijous, 22 de setembre de 2011

Consagració de les famílies cristianes a la Sagrada Família

Oh Jesús, Redemptor nostre amabilíssim, que venint a il·luminar el món amb la doctrina i amb l'exemple, heu volgut passar la major part de la vostra vida, humil i sotmès a Maria i a Josep en la pobra casa de Natzaret, santificant aquella Família que havia d'ésser el model de totes les famílies cristianes; acolliu benigne la nostra, que ara es dedica i consagra a Vós.
Digneu-vos protegir-la, guardar-la i establir en ella el sant temor vostre, juntament amb la pau i concòrdia de la caritat cristiana, a fi que imitant l'exemple diví de la vostra Família, pugui assolir tota aplegada, sense faltar-n'hi cap, l'eterna benaurança.
Maria, Mare de Jesús i Mare nostra, amb la vostra piadosa intercessió feu accepta a Jesús aquesta humil ofrena i obteniu-nos la seva gràcia i benedicció.
Oh Sant Josep, custodi santíssim de Jesús i de Maria, socorreu-nos amb les vostres pregàries en totes les necessitats espirituals i temporals, a fi que puguem beneir eternament amb Maria i amb Vós el nostre Redemptor diví Jesús.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada