Consagració de les famílies cristianes a la Sagrada Família


Oh Jesús, Redemptor nostre amabilíssim, que venint a il·luminar el món amb la doctrina i amb l'exemple, heu volgut passar la major part de la vostra vida, humil i sotmès a Maria i a Josep en la pobra casa de Natzaret, santificant aquella Família que havia d'ésser el model de totes les famílies cristianes; acolliu benigne la nostra, que ara es dedica i consagra a Vós.
Digneu-vos protegir-la, guardar-la i establir en ella el sant temor vostre, juntament amb la pau i concòrdia de la caritat cristiana, a fi que imitant l'exemple diví de la vostra Família, pugui assolir tota aplegada, sense faltar-n'hi cap, l'eterna benaurança.
Maria, Mare de Jesús i Mare nostra, amb la vostra piadosa intercessió feu accepta a Jesús aquesta humil ofrena i obteniu-nos la seva gràcia i benedicció.
Oh Sant Josep, custodi santíssim de Jesús i de Maria, socorreu-nos amb les vostres pregàries en totes les necessitats espirituals i temporals, a fi que puguem beneir eternament amb Maria i amb Vós el nostre Redemptor diví Jesús.

.

Comentaris